Asunto irtisanottu. Töitä haettu: sain laitettua neljä hakemusta meilillä ja yhteen soitin ja tapaan sen hepun treella keskiviikkona. Eli tekoja saatu tehtyy.

Ja tosiaan, ens keskiviikkona viimestää sit Treelle. Ystäväinen, matkajäsen M lupasi lähteä pakottamaan mut viemään hakemuksia livenä eri paikkoihin. Eli kävellää sit pitkin poikin katuja niin, että M repii mua kädestä eteenpäin ja kun päästää halutun paikan ovelle, potkasee mut sisälle eikä päästä pois, ennenkuin olen asiani hoitanut. Loistava suunnitelma. Ja koskapa menen sinne hyvissä ajoin ennen viikonloppua, kerkeen nähdä kaikenkarvaisia ystäväisiä väljemmällä aikataululla. Perjantaina matkajäsen J laskeutuu myös Treelle, joten sitten suunnitelmapalaveria sillä parilla tonkallisella punkkua.

Tubeilee taitaa pitää mennä Laosiin.. Kaikesta huolimatta. Katsoin juuri facebookissa jäsen M:n tuttavan videota Mekongilta lillumassa... Syvä huokaus.

Jatkan projektia pakastin tyhjäksi hauduttamalla hirvenlihaa uunissa. Ja paistan äitille ja isille kakun. Ja jos keittäsin marjasoppaa.