Suunnittelupalaveeri ja Tammpere männä viikonloppuna. Jonkunlaisia päätöksiä saatiin aikaan:

  1. Lähdetään marraskuussa. Puolivälissä toivottavasti ni allekirjoittaneella ei jää vuodelta 2009 kuin yksi lähiopetusjakso väliin.
  2. Menomatka tapahtuu junalla eli Trans-Siberian otetaan haltuun Moskova-Peking. Välistoppeja ekana Moskovassa, sitten Yekaterinburg, Omsk (koska siinä menee joki), Irkutsk, Ulan Bator ja sitten Peking. Nämä pitää vielä tarkistella et miten juna-aikataulujen puolesta tää on mahdollista ym ym. Mut jeiiiih!!!
  3. Pekingistä ollaan enemmän tai vähemmän kysymysmerkkejä kuinka ja millä jatketaan. Mahdollisesti junalla suoraan Hanoihin tai sitten Shanghain kautta.
  4. Maita valkattiin lähempään tarkasteluun Vietnam ja Laos. Sitten Thaimaa tai Indonesia. Kambodza todennäköisesti vain ohimennen. Itse toivoisin Thaimaan sijaan Indonesiaa. Katsotaan mihin päädytään.
  5. Pois koitellaan sit ehkä Mumbain lentsikalla, eli nopea Intia. Mumbaista on ollu hiukka halvempia lentoja ku esim Bangkokista, siksi tällainen funtsinta tähän rakoon.

Jäsen A selvittelee nyt tätä Trans-Siperiaa tarkemmin: juna-aikataulut, majoitusmeiningit, noista pysäkkikaupungeista ja sit viisumisäädöt. Ja tietty hintatietoa. Jäsen M funtsaa etenemistä (lentsikkaa, junaa, bussia) ja vaihtoehtoja Pekingistä Hanoihin tai sinne suunnille. Jäsen J tutkii Vietnamia (ja Laosia? en muista).

Norja ja muut skandit on hylätty tällä hetkellä ansaintapaikkoina. Tuntuu, että siitä on tällä hetkellä liikaa säätöä kaikille. Duuneja haeskellaan siis kotimaasta ja keskittymä taitaa olla siellä Pirkanmaan suunnalla. Ansaintakeinoja keksittiin sitten jos jonkinmoisia: hoosee pirkko-liisaa, pipyä ja piryä, rupla-origameja ja break-dancen new wavea... Kaikesta tästä riippuen muutellaan sit jonkinmoisiin asumuksiin jonnekin. Pirkko-Liisa asu on kuitenkin jo hankittu.

Kivoja ylläri-uutisia: Ystäväinen vaimoineen on menossa samoille suunnille ensi syksynä myös pidemmäksi aikaa!! Tai tää ei ollu ihan ylläri ku tiesin et on suunnitelmissa, mutten tienny ajankohtaa ja että se nyt sit tapahtuu oikeasti. Toinen ystäväinen aikoo (ehkä) säästää kesälomansa marraskuulle ja liittyä seuraamme neljäksi viikoksi where ever we are!!