Viime viikolla ostin lähikaupungin kierrätyskeskuksesta itselleni uudetvanhat Järviset. Kaikki talviurheiluvälineet olivat alennuksessa -70%. Ostin sukset itselleni ja jollekin hiihtämään opettelevalle kummilapselle, ystävän pienelle tai kelle vaan, sekä yhdet suksisauvat. Yhteishinta 4,81 euroa. Ei huonommasti. Suksia joutunee tuunaamaan uusilla siteillä mikäli mummun vanhoja monoja ei enää mistään löydy tai ne eivät mahdu megalomaaniseen kokoon paisuneisiin jalkoihini. MUTTA tähän siis liittyi säätila. Viime viikolla nimittäin pystyi hyvin helposti kuvittelemaan jo itsensä hiihtämässä jäisellä järvellä, kun nyt tänne sitten tulikin se kesä! Ja suksia ei pysty enää ajattelemaan vaikka olisivatkin kuinka hienot.

Aurinko paistaa horottaa ja hellettä piisaa. Auton akku piiputtaa ja autoillen en mihinkään pääse. Itikat ovat ennätysmäisen ärhäköitä ja ulkoilu ahdistaa, kun mitään muuta ei voi tehdä kuin juosta tai pyöräillä lujaa. Mitään en saa aikaiseksi vaan könötän sohvalla tai sängyllä lukien ja potien huonoa omaatuntoa ja ähkyä. Eli vaikka se kesä tulikin, niin mieli ei ole piristynyt vielä sfääreihin. Epäilen, että kyllä se siitä. Rakkaus pääsee huomenna kesälomalle ja eropäivät pitäisi olla aika nollissa seuraavat nelisen viikkoa. Keskiviikkona ihanat ystävät tulevat mökille saunomaan ja grillaamaan ja suunnittelen jo innolla tarjoiltavia. Ihana kylmä kannullinen ihanaa juomaa... Uh, en malta odottaa!

En kyllä malta odottaa sitä alkavaa lomaakaan! Ihanaa, kun ei tule niitä typeriä eropäiviä, vaan saa lämpööjalempee ihan koko ajan.

Matkaähky ehkä alkaa hellittää. Ajatuksissa on ollut viime viikolla Amsterdam, Köpis, Skotlanti. Ehkä siis päivä jolloin matkusta, on lähempänä kuin äkkiä arvaankaan! Tai ainakin sen haluaminen kuumeisesti. Rahat nimittäin tuntuvat hupenevan vaarallista vauhtia aina kun sitä vähänkin on näköpiirissä. Juuri totesin tilin saldon äärimmäisen huonoksi ja tilasin tusinan verran uusia aterimia siitä huolimatta. ...mutta kun ne oli niin halvalla... IittalaStoren alessa oli Hackmannin Inari-sarjan aterimet 50 e/24 osaa! Tällä hetkellä harkitsen hakevani ystävän nurkista taas yhden puusohvan, jolle ei ole varastointitilaa, eikä siihen olisi rahaakaan. Taas pitäisi antaa pikku avari poskelle, että heräisi todellisuuteen ostosmaniassaan.

Ihanaa keskiviikkogrillaussaunailtamaa odotellen! Ja niitä eropäivättömiä viikkoja!!