Nyt on löydetty Treen koti ja muutettu sisällekin ja jopa huonejako tehty. Verhot on kuitenkin laittamatta ja tavaroiden sijaintikin on osittain pahvilaatikoissa edelleen. Mutta koti on taas. Sehän on pääasia. Hermoonnuin jokseenkin maaliskuun puolella tilanteeseen ja otin ja lähdin pohjoiseen oleilemaan. Tuli hiihdettyä ja ulkoiltua ja kummilapsiakin visiteerasin pari päivää. Hyvä mieli. Paitsi pois ei tehnyt mieli lähteä yhtään, kun odottamassa täällä oli tuo muutto ja kaikesta sopiminen... Pah. Mutta kaikki meni lopulta ihan hyvin, eikä tarvinnut edes riidellä.

Pohjoisen reissussa sain isooot rakkulat hiihtäessä jalkoihin ja suksetkaan ei oikein jaksaneet enää palvella. Isi oli sitten niin kiltti, että lupasi minulle ostaa uudet murtsikat niiden ala-asteella ostettujen tilalle. Ja nyt on!! Tai vasta sauvat, monot ja siteet. Sukset on kuulemma katsottu sieltä kotopuolen suksikaupasta. Huomenna varmaan jo lähden reissun päälle ja heti sitten suksille. Siellä on kuulemma ollu jo hyviä hankikantoja, joten maailma auki latujen ulkopuolella! Ja jospa pääsisi käymään ratsastamassakin kun kummityttö varmaan tulee myös sinne.

Ja nyt on nähty jo monena päivänä ystäväisten uusinta pikku-prinsessaa. Olin uuden pikkuperheen vieraana muutaman päivän tässä muuttohommien lomassa ja neiti oli niin ihana. Pääsiäisenä tyttönen saa nimen itselleen, jännityksellä odotellaan mikä se sitten on. Ja pohjoisen reissulla sain kuulla, että toiselle ystäväiselle on tuloillaan jo toinen pienokainen marraskuussa. Eli vauvauutisia taas leijumassa. Ihania.

Nyt kämpsy M alko keittää kahvit ja on kuulemma mustikkamunkkia tarjolla. Joten sitä sitten. Nam.